ciernenabielom.sk

process
Aj v súčasnej situácii fungujeme v nezmenenom režime: viac INFO TU.

Zoznamy ...


Knihy, poštovné zdarma

Facebook Čierne na Bielom Instagram Čierne na Bielom



Technology and Biochemistry of Wine 1 (s venovaním a podpisom autora)

autor:
Technology and Biochemistry of Wine 1 (s venovaním a podpisom autora)
žáner:
autor:
vydavateľstvo:
rok vydania:
jazyk:
anglický 
počet strán:
387 
väzba:
Pevná 
prebal:
nemá 
stav:
zvlnený celofán obalu 
kusov na sklade:
cena: 75.00 €


pán Farkaš známy Modranský vinár, ktorý si prežil v 48. znárodnenie, autor svetoznámych kníh o víne a tvorca Viney.




  • Vína nový svet (veľký formát)

    Vína nový svet (veľký formát)

    Priewe Jens

    7,50 €
  • Víno na tanieri

    Víno na tanieri

    Malík Fedor

    2,60 €
  • Víno Praktická škola

    Víno Praktická škola

    Priewe Jens

    4,50 €
  • Ej vínečko víno (veľký formát)

    Ej vínečko víno (veľký formát)

    Zemek M. a kol.

    4,20 €
  • Slovenské vína

    Slovenské vína

    Hronský Vladimír

    2,10 €
  • Francúzske vína

    Francúzske vína

    Joseph Robert

    6,50 €
  • 100 najlepších slovenských vín 2007

    100 najlepších slovenských vín 2007

    Malík Fedor

    2,20 €
  • 100 najlepších slovenských vín 2006

    100 najlepších slovenských vín 2006

    Malík Fedor

    1,40 €
  • Víno Malá škola vinárskych fínt (veľký formát)

    Víno Malá škola vinárskych fínt (veľký formát)

    Priewe Jens

    3,60 €
  • 100 najlepších slovenských vín 2004

    100 najlepších slovenských vín 2004

    Malík Fedor

    1,50 €
  • 100 najlepších slovenských vín 2008

    100 najlepších slovenských vín 2008

    Malík Fedor

    1,60 €
  • 100 najlepších slovenských vín 2011

    100 najlepších slovenských vín 2011

    Malík Fedor

    1,60 €
▪ PODPORA

Neváhajte nás kontaktovať s akoukoľvek otázkou pomocou formulára alebo na telefónnom čísle:
+421 0918 656 488

Antikvariát Čierne na Bielom
 

© 2020 ČIERNE NA BIELOM

web by niw.sk

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu súhlasíte s ich používaním. Viac info Ďalšie informácie
Rozumiem