žáner:
autor:
vydavateľstvo:
rok vydania:
2007
jazyk:
sk
počet strán:
320
väzba:
pevná v krabičke
stav:
poškodenie na hrane obalu, asi 3 cm dĺžka
kusov na sklade:
0
Ľutujeme, položka už nie je skladom.
Svet jedlých rýb a morských plodov vo faktoch a kulinárskych obrazoch najvyššej úrovne.
Ryby a morské plody sú podnetom pre širokú oblasť gastronomickej kultúry. Súčasťou kulinárskeho záujmu je aj poznanie spôsobov prípravy, pôvodu či druhov všetkých tých príšer, ktoré nestrašia až na tanieri. Kniha vás nádhernou formou zoznámi so svetom najrôznejších mušlí, slimákov, cez langusty, garnáty, krevety a morské ráčiky až po sépie a ježovky. Prehľad najdôležitejších druhov sladkovodných a morských rýb je určený domácim labužníkom, ale prekvapí aj ambicióznych profesionálov hotelovej kuchyne najvyššej kvality.
Vysoká úroveň odborného prístupu k publikácii je zaručená množstvom presných, názorných a detailných fotografií. Názorne objasňujú ako si s týmito delikatesami - všetkých druhov a spôsobov ich prípravy - poradiť v kuchyni i za stolom.
Viac na: http://www.martinus.sk/?uItem=65922#ixzz4hcIFtpCE