0,00 EUR
0 ks
Zoznamy ...
Publikácia zasvätene a pútavo predstavuje čitateľom alternatívu k súčasnému európskemu uponáhľanému prístupu k jedlu, vareniu, stravovaniu aj niektorým aspektom spôsobu života. V pätnástich kapitolách sa autorke knihy podarilo vykresliť filozofiu stravovania jednej z najstarších civilizácií sveta. Jedlo je v súlade s učením tradičnej čínskej medicíny považované za liek. Čitatelia tu nájdu nielen návod na to, aké suroviny a prečo pri príprave jedál zvoliť, ale aj detailné opisy prípravy základných jedál čínskej kuchyne. Kniha ponúka aj mnoho zasvätených rád, ktoré sa v početných publikáciách o čínskej kuchyni rozhodne nevyskytujú.
Černá Eva
Tekelyová Emma
Appel Frederic C.
Bárdoš Augustín
Eversonová Cory
Grillparzer Marion
Hainer Vojtěch
Holdauová Felicitas
Chorvátová Zuzana
Kořínková Lenka
Motajová Jarmila a kol.
Neváhajte nás kontaktovať s akoukoľvek otázkou pomocou formulára alebo na telefónnom čísle: +421 918 656 488
▪ Kontaktné údaje
▪ O nás
▪ ciernenabielom@gmail.com
▪ facebook@ciernenabielom
▪ instagram#ciernenabielom
© 2024 ČIERNE NA BIELOM
web by niw.sk