0,00 EUR
0 ks
Zoznamy ...
Hlavné zásady oddelenej stravy spočívajú v rozdelení stravy na dve hlavné skupiny a dve podskupiny: hlavná rastlinná skupina, hlavná živočíšna skupina, zeleninová podskupina, ovocná podskupina.
Hajková Mária
Horecká Jana
Marienková Anna
Novotný Petr
Stoličný Peter
Mazurová, Brhlík, romaňuk
Martinová Magdalena
Mandžuková Jarmila
Vlachová Libuše
Bobiš L., Rudohradská A.
Franková Júlia
Neváhajte nás kontaktovať s akoukoľvek otázkou pomocou formulára alebo na telefónnom čísle: +421 918 656 488
▪ Kontaktné údaje
▪ O nás
▪ ciernenabielom@gmail.com
▪ facebook@ciernenabielom
▪ instagram#ciernenabielom
© 2024 ČIERNE NA BIELOM
web by niw.sk