0,00 EUR
0 ks
Zoznamy ...
Povedz mi, čo a ako ješ, a ja pochopím, kto si. Výber potravín, príprava jedla, ale aj pravidlá vrátane odporúčaní i obmedzení odrážajú mentalitu národa a jeho kultúru. Rovnako prostredie, prístup k jedlu a tiež to, s kým sa stoluje a ako. Autorka znova približuje Arabov a ich svet, pričom tentoraz si na mušku berie ich každodenný život, kde v popredí stojí kulinárstvo. Cez ľudí a príbehy, zvyky a recepty otvára dvere do kuchýň štyroch arabských regiónov - Úrodného polmesiaca, Arabského polostrova, krajín Nílu a faraónov a severnej Afriky. Emíre Khidayer slovom a Alan Hyža fotografiou vás prenesú do reality so všetkými jej farbami, chuťami, vôňami i pachmi. Len si siahnuť a ste tam.
Nouzová a kol.
Dašek F., Kuliš J.
Viac autorov
Vydrová Anna
Kalenuik Ron
Ahmedová Lalita
Schinharlová a Sebastian Dickhaut
Ogino Denisa
Klíma Michael Dobromil
Bakos E., Kofranek A.
Neváhajte nás kontaktovať s akoukoľvek otázkou pomocou formulára alebo na telefónnom čísle: +421 918 656 488
▪ Kontaktné údaje
▪ O nás
▪ ciernenabielom@gmail.com
▪ facebook@ciernenabielom
▪ instagram#ciernenabielom
© 2024 ČIERNE NA BIELOM
web by niw.sk