žáner:
autor:
vydavateľstvo:
edícia:
rok vydania:
2008
jazyk:
sk
počet strán:
238
väzba:
pevná
stav:
poškodenia na obale
kusov na sklade:
0
Ľutujeme, položka už nie je skladom.
O kuchyni Keltov, Rimanov, Slovanov cez noblesu korunovačných slávností, pôstne zvyky, ľudové zábavy, poľovačky, víno, viechy a šampanské či kaviarenský život.
Bohato ilustrovaná kniha sa zoaberá gastronómiou Bratislavy, jej dvojtisícročnou kontinuitou a vývojom v priebehu stáročí.
Gastronomické tradície nie sú len o dobrom jedle a výbornom víne, ale predovšetkým o spôsobe a štýle života etnicky zmiešaného a mulitkultúrneho mesta.
Publikácia s bohatým dokumentačným sprievodom vychádza v edícii Ilustrované dejiny a je rozšírená o dobové recepty našich predkov.