ciernenabielom.sk

process
Knižné tričká a tašky

Zoznamy ...


Knihy, poštovné zdarma

Facebook Čierne na Bielom Instagram Čierne na Bielom



Srdcové záležitosti

autor:
Srdcové záležitosti
žáner:
autor:
vydavateľstvo:
rok vydania:
jazyk:
sk 
počet strán:
248 
väzba:
Pevná 
prebal:
má 
stav:
Výborný stav 
kusov na sklade:
cena: 3.60 €


Hope Dunnová si získala svetovú slávu ako fotografka, poznala radosti manželstva aj materstva i pocit straty. Žije v ateliérovom byte v newyorskej štvrti SoHo a je so svojím životom spokojná. Vďaka objektívu svojho fotoaparátu nachádza pokoj a krásu. Nehľadá si muža ani vzrušenie. Muž si však nájde ju, keď na poslednú chvíľu prijme zákazku, aby na Vianoce odletela do Londýna a urobila portrét jedného z najslávnejších svetových spisovateľov, známeho svojimi pochmúrnymi trilermi.
Na jej veľké prekvapenie spisovateľ Finn O‘ Neill je veľmi srdečný muž s chlapčenským šarmom. Pokojná a pôvabná Hope ho očarí a na prvý pohľad sa do nej zaľúbi, dvorí jej ako nikto predtým a pozve ju do svojho osamelého panského sídla v Írsku.
Hope sa Finn zdá neodolateľný. Priam magneticky ju priťahuje. Ale zakrátko sa začínajú na uhladenom povrchu zjavovať pukliny: zopár nevinných klamstiev a výbuchy žiarlivosti jej nedajú pokoj. Zrazu Hope zistí, že hoci ho ľúbi, zároveň ho podozrieva a pochybuje o ňom. A nakoniec sa ho začne báť. Je tisícky kilometrov od domova a hlavou jej víria myšlienky. Nie je paranoidná? Koľko klamstiev jej narozprával? Čakajú ju ďalšie tajomstvá? Je možné, že tento zbožňujúci, pozorný muž má v sebe čosi desivé, tak ako hrdinovia jeho románov? Alebo sa jej to všetko iba zdá?
V nezabudnuteľnom príbehu o nebezpečenstve obsedantnej lásky Danielle Steel píše o temných tajomstvách, ktoré driemu pod povrchom na pohľad normálnych ľudí, ale aj o odvahe ženy postaviť sa zoči-voči zlu.

Z anglického originálu Matters of the Heart (Bantam Dell, A Division of Random House, Inc., New York 2009) preložila Tamara Chovanová.

Ukážka z textu

Tentoraz sa chystali povedať Michaelovi, že v decembri sa chcú vziať. Keďže sa napokon mali brať v zime, Hope súhlasila, aby sa vzali v Írsku, hoci by nenamietala, ani keby sa sobášili v Londýne, kam by sa Markovi ľahšie cestovalo. Finn však dával prednosť svadbe v malom kostolíku v Russboroughu a svadobnej hostine v ich dome. Vraj mu nebude prekážať, ani keď tú svadbu oslávia sami. Finn si nebol istý, či Michael príde z Bostonu, ale ubezpečil ju, že mu na tom nezáleží. Vraj preňho je dôležitá iba ona. Nepotrebuje na svadbe nikoho iného. Vôbec jej nepripomínal leva salónov, za akého ho pokladala na začiatku známosti. V skutočnosti žil Finn ako mních-pustovník. Túžil byť iba s ňou.




  • Krásna Catherine 6.

    Krásna Catherine 6.

    Benzoniová Juliette

    1,70 €
  • Krásna Catherine 6.

    Krásna Catherine 6.

    Benzoniová Juliette

    2,50 €
  • Strieborná svadba

    Strieborná svadba

    Binchyová Maeve

    1,50 €
  • Bohatí priatelia

    Bohatí priatelia

    Briskin Jacqueline

    1,80 €
  • Vášeň a kvet

    Vášeň a kvet

    Cartlandová Barbara

    3,20 €
  • Hriešnici

    Hriešnici

    Collinsová Jackie

    2,70 €
  • Jar v Havraňom údolí

    Jar v Havraňom údolí

    Fieldingová Kate

    3,50 €
  • Zima v Havraňom údolí

    Zima v Havraňom údolí

    Fieldingová Kate

    3,60 €
  • Hra so smrťou

    Hra so smrťou

    Fisherová Nancy

    2,20 €
  • Klub prvých manželiek

    Klub prvých manželiek

    Goldsmithová Olivia

    2,00 €
  • Panna a mučeníčka

    Panna a mučeníčka

    Greeley Andrew M.

    1,50 €
  • Matka sokyňa

    Matka sokyňa

    Henriová Diane d´

    1,20 €
▪ PODPORA

Neváhajte nás kontaktovať s akoukoľvek otázkou pomocou formulára alebo na telefónnom čísle:
+421 918 656 488

Antikvariát Čierne na Bielom
 

© 2024 ČIERNE NA BIELOM

web by niw.sk