0,00 EUR
0 ks
Zoznamy ...
Rafinovaná omáčka je vizitkou každého jedla: harmonicky dopĺňa všetky chuťové komponenty, zjemňuje a zvýrazňuje chute. Špičkový kuchár Alfons Schuhbeck z Bavorska prezrádza, ako vyčariť klasické a tradičné omáčky, ako sú napríklad hubová a bešamelová, omáčky a dresingy k zelenine, hydine, rybám či k plodom mora. No nielen to, pozve vás aj do exotickej kuchyne a naučí vás pripravovať množstvo dipov, salsí a čatní. Sladkou bodkou nakoniec sú dezertné omáčky. Všetky recepty sú jednoduché a nenáročné na suroviny. A zaručene sa vydaria, ak použijete správne suroviny a v pravej chvíli pridáte prísady a korenie.
Hajková Mária
Marienková Anna
Novotný Petr
Stoličný Peter
Mazurová, Brhlík, romaňuk
Martinová Magdalena
Mandžuková Jarmila
Vlachová Libuše
Bobiš L., Rudohradská A.
Franková Júlia
Malík V a kol.
Neváhajte nás kontaktovať s akoukoľvek otázkou pomocou formulára alebo na telefónnom čísle: +421 918 656 488
▪ Kontaktné údaje
▪ O nás
▪ ciernenabielom@gmail.com
▪ facebook@ciernenabielom
▪ instagram#ciernenabielom
© 2024 ČIERNE NA BIELOM
web by niw.sk