žáner:
autor:
vydavateľstvo:
ilustroval:
rok vydania:
2002
jazyk:
sk.
počet strán:
120
väzba:
Pevná
prebal:
nemá
stav:
dobrý
kusov na sklade:
0
Ľutujeme, položka už nie je skladom.
Rafinovaná omáčka je vizitkou každého jedla: harmonicky dopĺňa všetky chuťové komponenty, zjemňuje a zvýrazňuje chute. Špičkový kuchár Alfons Schuhbeck z Bavorska prezrádza, ako vyčariť klasické a tradičné omáčky, ako sú napríklad hubová a bešamelová, omáčky a dresingy k zelenine, hydine, rybám či k plodom mora. No nielen to, pozve vás aj do exotickej kuchyne a naučí vás pripravovať množstvo dipov, salsí a čatní. Sladkou bodkou nakoniec sú dezertné omáčky. Všetky recepty sú jednoduché a nenáročné na suroviny. A zaručene sa vydaria, ak použijete správne suroviny a v pravej chvíli pridáte prísady a korenie.