ciernenabielom.sk

process
JARNÁ AKCIA na celý apríl - Pri objednávke nad 33€ vám k poštovnému zdarma odrátame aj 5€ zľavu - viac info TU
Knižné tričká a tašky

Zoznamy ...


Knihy, poštovné zdarma

Facebook Čierne na Bielom Instagram Čierne na Bielom



Magyk - Příběhy Septimuse Heapa

autor:
Magyk - Příběhy Septimuse Heapa
žáner:
autor:
vydavateľstvo:
rok vydania:
jazyk:
cz 
počet strán:
361 
väzba:
Pevná 
prebal:
má 
stav:
Výborný stav 
kusov na sklade:
Ľutujeme, položka už nie je skladom.


Na počátku je dítě nalezené v lese - příběh, který se pak odvíjí, je strhujícím dobrodružstvím v čarovném světě fantazie a kouzel. Kniha o Septimusovi Heapovi je v zemi svého vzniku, Velké Británii, mimořádně úspěšná a mnozí ji považují za zdařilého konkurenta slavného Harryho Pottera. Hrdinové příběhu jsou vylíčeni tak opravdově, že se o ně skutečně budete strachovat a do poslední chvíle budete plni napětí, jak tento neuvěřitelný příběh dopadne: Septimus Heap, princezna Jenna, čarodějové a jejich pomocníci musí bojovat s nepřízní osudu a mocnými nepřáteli, a není to boj nikterak lehký, neboť černokněžník DomDaniel je ztělesněním zla a jeho moc je obrovská.

Kniha je zároveň neobyčejně vtipná a dramatické okamžiky se střídají s komickými situacemi i dojemnými momenty. Kromě hlavních hrdinů se zde setkáte i s celou řadou kouzelných tvorů a podivuhodných bytostí, ať už je to dobrácký Bobrspát, obětavý krysoun Staník, udatní brouci obrněnci nebo magogové, odporní černokněžníkovi pomocníci.

A až knihu dočtete, nemusíte litovat, že už je konec - Magyk je prvním dílem trilogie příběhů Septimuse Heapa. Navazuje na něj druhý díl Znamení draka, brzy se můžeme těšit i na díl třetí...
Čítaj menej
Našli ste v našom obsahu nejaké nepresnosti?
Dajte nám o tom vedieť.
NAHLÁSIŤ CHYBU
POČET STRÁN
364
HMOTNOSŤ
630 g
ROK VYDANIA
2006
VÄZBA
pevná väzba s prebalom
JAZYK
český
VYDAVATEĽSTVO
Jota
ROZMER
155×215 mm
ISBN
8072173804
NAŠE KATALÓGOVÉ ČÍSLO
28153
KATEGORIZÁCIA
Knihy Beletria Sci-fi, fantasy, horory Fantasy
Recenzie
Ako sa vám páčila kniha?






PRIDAŤ RECENZIU
5,0 / 5
10 hodnotení

10
0
0
0
0
Mari
24.9.2014
super kniha
knihu som objavila v martinuse a zapáčila sa mi, no nevedela som, či si ju mám kúpiť, 15 eur je celkom dosť (nemala som vysoké vreckové) a nechcela som riskovať, že sa mi kniha nebude páčiť. Chodievala som si ju čítať do martinusu,keď som mala čas, no dostala som sa iba po tretiu kapitolu. Potom som ju objavila na bazoši za 5 euro, tak som si ju kúpila a bola (je) super. Páči sa mi dej, hoci sa mi najprv zdal trochu jednoduchý, aj postavy, ktoré sú skoro všetky sympatické (kladné sú sympatické všetky, neviem, koho mám najradšej). V komentároch sa niekto sťažoval na blbý preklad, napríklad že sa chlapec volá Cvoček, atď., alebo že je to trochu detské (rozprávajúci potkan Staník). Myslím, že príbeh je fajn a keby sa Magyk napísal po slovensky, bolo by to iné (česi vždy prekladajú mená, alebo ich menia za úplne iné). ja som si už na tie názvy zvykla a zdajú sa mi celkom normálne, vlastne podľa mňa sú tým postavy ešte sympatickejšie. Príbeh je pohodový a celkom vtipne písaný a zaujali ma detaily, ktoré autorka v knihe písala.Teraz už mám aj druhú časť (tiež z bazoša) a páčila sa mi rovnako, možno ešte trochu viac. Som rada, že má Magyk viac častí a že sú pomerne hrubé, lebo sa to bude dlho čítať a dlho sa budem mať na čo tešiť.
Ďalej odporúčam: Harry Potter, Odkaz dračích jazdcov, Fablehaven, Divergencia, Benediktova tajomná spoločnosť, Štikút Strašný Šťukovec tretí, Kroniky Narnie
Čítaj viac
REAGOVAŤ
5
0

Tomas Samot
Tomas Samot
29.10.2008
Názor čitateľa
S touto knihou som spokojný, prečítal som prvé 2 diely a teraz si chcem kúpiť 3tiu .. Vrelo odporúčam nadšencom fantasy :)
REAGOVAŤ
3
0

666_kaori
666_kaori
8.10.2007
Názor čitateľa
tak akoze ja vam tu necem kazit primer hej? ale mne sa ta knihazdala dajaka detska a mylsim ze asi preto lebo cesi newedia welmi prekladat mena. prekladaju ich hrozne detsky a ten dej nebol tiez bohvieaky. to s tou dracou lodou by sa dalo dajak vyuzit ale to ostatne sa mi bars nepozdavalo. akoze toto jelen moj nazor hej? taze ked mate daco proti tak si ma nevsimajte
REAGOVAŤ
1
3

kika
13.2.2015
Názor čitateľa
A čo sa dá očakávať od českého prekladu? (inak proti čechom nič nemám:))))))

mari
12.8.2014
Názor čitateľa
s tým blbým prekladom súhlasím, ale inak sa mi to páčilo

Zuzana Lehelová
Zuzana Lehelová
26.9.2007
...
SUPER!!!
REAGOVAŤ
3
0

KAJA
10.11.2006
Veľmi fajn knižočka
Tak práve som dočítala túto knihu, najprv ma odrádzalo to, že ju vydavatelia a krtitici prirovnávali k potterovkám. Potter je perfektný, ale mám pocit, že každá kniha sa ako keby priživovala na jeho úspechu, preto všade , kde je len v knihe zmienka o čarodejníckom svete, automaticky spomenú HP. ( Artemis Fowl, séria Bartimeaus.......)
Ale k veci. Magyk a takisto aj druhá časť Znamenie draka sú zaujímavé a prudko čitateľné knihy. Tiež tu vystupujú čarodejníci, ale neskrývyjú sa, ale naopak žijú medzi ľudmi. Tiež je tu dračie vajce, z ktorého sa vyliahne drak, neviem teraz, či spisovateľka písala knihu pred Eragornom, alebo až po ňom, ale mám pocit, ze pred ním. Najprv som sa nevedela rozčítať, začiatok bol nudný, ale potom sa dej rozbehol a bolo to super. Nebudem ďalej prezrádzať, prečítajte si , oplatí sa to.
Čítaj viac
REAGOVAŤ
3
0

archi
24.9.2014
Názor čitateľa
však aj mňa štve, že každú knihu prirovnávajú k potterovkám

Vydavateľstvo
Prejsť na stránku vydavateľstva
Nakladatelství JOTA oslavilo 19. 9. 2015 čtvrt století své existence na českém knižním trhu. Za 25 let vydalo 2 000 titulů v celkem téměř 6 milionech výtiscích.

Nakladatelství vydává překlady světových autorů, 15 let vlastní exkluzivní licenci na překlady nejlépe hodnocených turistických průvodců britské řady Rough Guides, edice Literatura faktu a military, v edici Cestopisy mají ty nejlepší české cestovatele, jako jsou legendy Hanzelka–Zikmund, Miloslav Stingl, Steve Lichtag, Vladimír Plešinger, Jirka Kolbaba, Petr Horký nebo Miroslav Náplava. Ze zahraničních autorů mají Beara Gryllse nebo Reinholda Messnera. Slaví dlouhotrvající úspěch s knihami dnes už spisovatelské ikony, Američana C. D. Payna.. Z dětské literatury zmiňme řadu knih o doktoru Proktorovi od světového autora Joa Nesbøho, úspěšné jsou také publikace z edice Populárně naučné.




  • Spisy X, Stratené mesto

    Spisy X, Stratené mesto

    Anderson Kevin J.

    2,20 €
  • Přízraky doktora Frankensteina

    Přízraky doktora Frankensteina

    Martin Eduard

    1,40 €
  • Minehava podruhé - psychofikce

    Minehava podruhé - psychofikce

    Nesvadba Josef

    1,20 €
  • Zničený muž

    Zničený muž

    Bester Alfred

    2,00 €
  • Zlaté jablká slnka

    Zlaté jablká slnka

    Bradbury Ray

    2,00 €
  • Temný obraz

    Temný obraz

    Dick Philip K.

    2,40 €
  • Stromy z raja

    Stromy z raja

    Frühauf Klaus

    1,40 €
  • Plameny severu

    Plameny severu

    Chapman Wayne

    1,50 €
  • Kukučkino vajce

    Kukučkino vajce

    Cherryhová C.J.

    1,70 €
  • Cudzie svety

    Cudzie svety

    Izakovič Ivan

    1,50 €
  • Jantarové sny

    Jantarové sny

    Jurjev Zinovij

    1,00 €
  • Socha z  Venuše

    Socha z Venuše

    Lenčo Ján

    1,50 €
▪ PODPORA

Neváhajte nás kontaktovať s akoukoľvek otázkou pomocou formulára alebo na telefónnom čísle:
+421 918 656 488

Antikvariát Čierne na Bielom
 

© 2024 ČIERNE NA BIELOM

web by niw.sk