0,00 EUR
0 ks
Zoznamy ...
Táto kniha je určená všetkým, ktorí sa chcú o víne dozvedieť viac. Vysvetľuje sa v nej jednoducho a jasne, kde vinič rastie, prečo ho vinohradníci režú, aké výhody má mechanizovaný zber a v čom sú prednosti ručného zberu, prečo sa dajú z tých istých odrôd dorobiť vína rozdielnej chuti, ako sa vyrába biele a červené víno, čo znamená označenie "suché" a "polosladké," prečo pôda formuje charakter vína, ale nie chuť, ako dlho vydržia rôzne druhy vín vo fľaši a ako je to s kyslosťou, alkoholom a sírou.
Kolektív autorov
Matuška P.
Malík Fedor
Zemek M. a kol.
Hronský Vladimír
Ambrosi H. Swoboda I.
Johnson Hugh
Neváhajte nás kontaktovať s akoukoľvek otázkou pomocou formulára alebo na telefónnom čísle: +421 918 656 488
▪ Kontaktné údaje
▪ O nás
▪ ciernenabielom@gmail.com
▪ facebook@ciernenabielom
▪ instagram#ciernenabielom
© 2024 ČIERNE NA BIELOM
web by niw.sk