0,00 EUR
0 ks
Zoznamy ...
Jedinečné recepty z diviny a rýb potešia každého labužníka. Lahodná chuť špecialít z jeleňa, diviaka, bažanta či kapra alebo šťuky Vám naznačí, prečo si fajnšmekri, a nielen poľovníci a rybári tieto pochuťky nevedia vynachváliť. K zverine nevyhnutne patria omáčky. Dozviete sa, ku ktorému jedlu čo treba podávať, aby zážitok z chutného jedla bol úplný.
Hajková Mária
Marienková Anna
Novotný Petr
Stoličný Peter
Mazurová, Brhlík, romaňuk
Martinová Magdalena
Mandžuková Jarmila
Vlachová Libuše
Bobiš L., Rudohradská A.
Franková Júlia
Malík V a kol.
Neváhajte nás kontaktovať s akoukoľvek otázkou pomocou formulára alebo na telefónnom čísle: +421 918 656 488
▪ Kontaktné údaje
▪ O nás
▪ ciernenabielom@gmail.com
▪ facebook@ciernenabielom
▪ instagram#ciernenabielom
© 2024 ČIERNE NA BIELOM
web by niw.sk