0,00 EUR
0 ks
Zoznamy ...
Taliansko je domovom veľmi starej a dnes opäť veľmi obľúbenej a uznávanej prírodnej kuchyne, ktorá poskytuje človeku lahodnú vôňu čerstvej zeleniny, pôžitok z pečeného alebo grilovaného mäsa či rýb, nenahraditeľnú chuť cestovín, zeleného olivového oleja a červeného vína. Ak sa zbavíme predstavy, že reprezentantom talianskej kultúry stravovania sú špagety s paradajkovou omáčkou, pizza a tiramisu, nebude nám nič stáť v ceste odhaleniu bohatstva tejto kuchyne. V knihe nájdete 73 originálnych receptov, obohatených o rozprávanie o zvykoch a stravovacích návykoch ľudí z rôznych regiónov tejto úžasnej krajiny.
Hajková Mária
Marienková Anna
Novotný Petr
Stoličný Peter
Mazurová, Brhlík, romaňuk
Martinová Magdalena
Mandžuková Jarmila
Vlachová Libuše
Bobiš L., Rudohradská A.
Franková Júlia
Malík V a kol.
Neváhajte nás kontaktovať s akoukoľvek otázkou pomocou formulára alebo na telefónnom čísle: +421 918 656 488
▪ Kontaktné údaje
▪ O nás
▪ ciernenabielom@gmail.com
▪ facebook@ciernenabielom
▪ instagram#ciernenabielom
© 2024 ČIERNE NA BIELOM
web by niw.sk