0,00 EUR
0 ks
Zoznamy ...
Publikácia s témou výsostne aktuálnou pre podniky cestovného ruchu, ktoré sa potrebujú prezentovať ako konkurencieschopné, ekonomicky životaschopné subjekty tak na domácom, ako aj zahraničnom trhu služieb cestovného ruchu. Cieľom publikácie je zdôrazniť kvalitu riadenia všetkých procesov, ktorými sa tvorí, ponúka a predáva hotelový produkt a dosahuje ekonomická efektívnosť. Z obsahu publikácie: controlling zásob, nákupu a skladovania potrieb pre prevádzku hotela, controlling cien ubytovania, jedál a nápojov, nákladov, tržieb, rentability, investičnej činnosti a dlhodobého majetku, finančná analýza hotela. Publikácia je určená pre manažérov v ubytovacích a pohostinských činnostiach, pre študentov študijného odboru cestovný ruch, študentov na hotelových akadémiách a pomaturitného, nadstavbového štúdia podnikania v cestovnom ruchu. Zaradené v kateg
Kolektív autorov
Urban Eduard
Baláž Peter a kolektív
Kulagin G.
Huňáček Václav
Pražská L. a kol.
Templar Richard
Payne Vivette
James M. Heidema a kolektív
Viac autorov
Sedlák M.
Neváhajte nás kontaktovať s akoukoľvek otázkou pomocou formulára alebo na telefónnom čísle: +421 918 656 488
▪ Kontaktné údaje
▪ O nás
▪ ciernenabielom@gmail.com
▪ facebook@ciernenabielom
▪ instagram#ciernenabielom
© 2024 ČIERNE NA BIELOM
web by niw.sk